Zasady pomiaru temperatury w celu zapobiegania rozprzestrzenianiu się COVID-19 wśród pracowników

Michał  Grabiec

Autor: Michał Grabiec

Dodano: 26 czerwca 2020
Pomiar temperatury wśród pracowników

W czasach koronowirusa szczególne znaczenie przypisuje się działaniom, które mają służyć zminimalizowaniu ryzyka zakażenia wirusem SARS-coV2. Po okresie paraliżującego lockdownu zakłady pracy zaczynają coraz sprawniej funkcjonować, co wcale nie znaczy, że ryzyko zakażenia koronawirusem minęło. Do zakażenia może dojść zarówno w trakcie obsługi klienta, pacjenta, jak i w kontaktach między członkami zespołu danego zakładu pracy. 

Pozostało jeszcze 95 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"RODO w Ochronie Zdrowia"

Sprawdź ofertę »
Zyskujesz:
  • fachowe rozwiązanie Twojego problemu
  • alerty prawne na Twój e-mail
  • gotowe wzory dokumentów

Logowanie

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Michał  Grabiec

Autor: Michał Grabiec

radca prawny, prowadzi kancelarię specjalizującą się w prawie medycznym Grabiec Legal w Katowicach